Uw locatie:

Trud Lifestyle & Fashion

De Lifestylewinkel “TRUD” heeft op 19 september 2013 haar intrek genomen in het karakteristieke oud-Postkantoor van Emmen.

Een 500 vierkante meter lifestyle winkel voor Fashion, Footwear, Furniture en Food.
Wij zijn in 2006 met een klein winkel gestart en hadden destijds al een visie, een bepaald doel waar wij naartoe wilden werken.
Het doel werd sneller binnen handbereik gesteld dan wij zelf hadden verwacht en konden wij in 2008 een groter pand betrekken.

Deze aanbieding hebben we dan ook met beide handen aangegrepen en na een ingrijpende verbouwing van zes maanden hebben wij met “TRUD Ramenik”, zoals de kleinere winkel eerst heette, aan de rand van het “oude gedeelte” in Emmen, het monumentaal pand van omstreeks 1900 gelegen aan de Stationsstraat 10 betrokken.

Na 7 jaar in het pand aan de Stationsstraat, werd dit 200 vierkante meter pand ons te klein.
Precies op het juiste moment werden wij door de nieuwe eigenaar van het oud-Postkantoor benaderd.
Wij hebben twee maanden ontzettend hard gewerkt om het Postkantoor om te toveren tot een lifestyle winkel voor Fashion, Footwear, Furniture en Food en openden op 19 september 2013 “opnieuw” onze deuren in het prachtige oud-Postkantoor van Emmen waar u kunt genieten van 500 vierkante meter mode, interieur en advies.

Onze winkel is als het ware de oase midden in het centrum. Waar je op je gemak en in alle rust op zoek kunt gaan naar de laatste items op het gebied van Fashion, Footwear, Furniture en Food. Terwijl u lekker rondkijkt, zetten wij een heerlijke espresso klaar of schenken wij u een glas wijn in.Kom eens langs en neem de huiselijke sfeer in je op of bezoek onze website voor een impressie van onze winkel.

Tot snel in TRUD.

Adres: Hoofdstraat 10, 7811 EN Emmen, Nederland

Timing: 10:00 - 18:00

E-mail: info@trud.nl

Telefoon: 0591-649933

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief